X
 

NEAS Barn sommeravslutning med grilling

  • IMG_6537.JPG
  • IMG_6534.JPG
  • IMG_6536.JPG
  • IMG_6538.JPG
  • IMG_6539.JPG
  • IMG_6540.JPG
  • IMG_6541.JPG
  • IMG_6542.JPG
  • IMG_6546.JPG

For første gang på mange år startet Kristiansund tennisklubb med treninger for barna i 2019. Dette er en viktig milepæl for klubben da vårt hovedfokus er innrettet mot økt aktivitet for barn, ungdom og jenter / kvinner. Den 15 mai startet vi opp med treninger som har vært ledet av Gudrun Karlsen, Hilde Sjølstad-Jonassen, Jan Erik Pedersen og hvor flere av foreldrene har vært involvert. Her kan det nevnes Ingeborg, Fredrik, Janicke, Eigil, Steinar, Line med fler. Dette ønsker vi å fortsette med i fremtiden for de som har lyst og ønsker å ta del i arbeidet for Kristiansund tennisklubb. 

Treningene har foregått utendørs i tennisveien med stort sett veldig flotte forhold med ett unntak da vi trakk innendørs hos Nordvesthallen. Denne dagen var antallet oppe i 19 barn i alderen 6-15 år. Siste trening ble gjennomført i tennisveien 27 juni i samarbeid med NEAS, vår gode partner i arbeidet med barn og ungdom. NEAS stilte opp med ett flott telt som vi satte opp inne på NEAS Banen og rigget oss til for grilling av hamburgere og pølser. Her ble det burger, pølser og drikke på både barn og foreldre og totalt var vi ca 30 stk tilstede på avslutningsfesten. TIlbakemeldingene fra barn og foreldre har vært gode og vi ser at barna har det gøy i aktivitet hos oss. Samtidig er vi tydelige på at dette har vært første gang på lenge med treninger i regi av klubben, hvilket betyr at det alltid er rom for forbedringer. Klubbens motto: TennisForAlle ligger til grunn for alt vi tenker og gjør, dette vil en utvikling aldri gå på akkord med uansett. Hos oss er alle hjertelig velkommen.

På vegne av tennisklubben så ønsker vi alle en riktig fin sommer og hjertelig velkommen tilbake til oppstart på sensommeren engang. 

Oppstart blir kommunisert på Spond som er vårt verktøy for å administrere aktiviteter.

 

#TennisForAlleIMG_6544.MOV (766,37 KB)
Tilbake

Kontakt oss


Kristiansund Tennisklubb

Tennisveien 

6508 Kristiansund N

 

922 40 508 Erik Rognskaug (Klubbformann)
post@ksutennis.no


 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter

Kontaktskjema